Onlangs kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat het Amsterdamse Love Stories Intimates een collectie met H&M gaat lanceren. Een enorme eer voor het snel groeiende lingeriebedrijf. Om de collectie zo mooi mogelijk te presenteren werd er voor de campaigne beelden gekozen voor ‘modellen’ van Nederlandse bodem. Namelijk Styliste Nicole Huisman, Linda Meiden hoofdredactrice Yara Michels, It-girl en modeontwerpster Lizzy van der ligt, Fashion Journaliste Stephanie Broek én it-girl Amaka Hamelijnck. De foto’s zijn gemaakt door Vivian Hoorn. De eerste beelden van de Love Stories x H&M collectie delen we dan ook erg graag met je. We moeten nog heel even geduld hebben want vanaf 9 augustus ligt de collectie in de winkels.

View this post on Instagram

details @hm @lovestoriesintimates 🌙 #hm #hmxme #love

A post shared by Nicole Huisman (@nicole_huisman) on