Dit bekende gezicht doet mee aan HNTM

Op Instagram werd gister een preview geplaatst van het nieuwe seizoen van Holland’s Next Topmodel. We konden al een glimp opvangen van de knappe modellen die er dit jaar mee doen. Aan het einde viel ons één bekend gezicht heel erg op. Namelijk Luca Gilliot, ook wel bekend van Boyband ‘4U’ uit het programma ‘The Next Boy/Girl Band’ van SBS6. Daarnaast is Luca de stiefzoon van vlogster en televisiepersoonlijkheid Laura Ponticorvo, waardoor we hem ook regelmatig terug zien in haar vlogs. We kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen gaat beginnen dat opnieuw gepresenteerd zal worden door Anna Nooshin. Verder zullen fotograaf Nigel Barker, stylist Jean Paul Paula en model Kim Feenstra weer plaatsnemen in de jury.

View this post on Instagram

Pull up zonder rijbewijs😂

A post shared by Luca Gilliot (@lucagilliot) on