AFW ’18 – Show Report: Le Café Noir Studio x Jenneskens

De afsluitende show van Amsterdam Fashion Week 2018 was een gedeelde show van Le Café Noir Studio en Jenneskens. Twee aparte merken die bekend staan om hun jonge designers. Le Café Noir Studio is het merk van het 27-jarige mode icoon Lizzy van der Ligt en Jenneskens is het merk van Kimberley Jenneskens die nog maar 22 is. Twee jonge designers dus die nu al een geweldige show wisten neer te zetten op Amsterdam Fashion Week. Le Café Noir werd gekenmerkt door kleur, vrolijkheid, casual looks en toffe prints. Kortom, heel erg Lizzy van der Ligt dus, die ook altijd veel kleur draagt en écht durft te experimenteren met het combineren van print op print en contrasterende kleuren. Het tweede deel van de show van Jenneskens had weer een hele andere vibe, hierin kwam veel neon oranje, zilver en lila terug. Kimberley Jenneskens presenteerde met deze collectie ‘the new underground’. De items waren stuk voor stuk heel cool en échte statement pieces. Het toffe is dat deze jonge designer zich ook nog eens bezighoudt met twee belangrijke onderwerpen, want de collectie is gender neutraal en heel erg gericht op duurzaamheid. Way to go babes, Le Café Noir Studio x Jenneskens was dé perfecte afsluiting van Amsterdam Fashion Week.

Le Café Noir Studio

Jenneskens

Photo Courtesy of team Peter Stigter.