Touriya bevestigd uitspraken Sabia over Sylvie

Onlangs maakte Sabia Boulahrouz een paar opmerkelijke uitspraken in het Duitse televisieprogramma Global Gladiators. Zo zou Sylvie Meis volgens haar nooit kanker gehad hebben. Sylvie Meis was enorm kwaad en verdrietig over deze heftige veroordeling. Ze zette dan ook meteen haar advocaat op de zaak en stelde haar medisch dossier open. Sylvie’s voormalig BFF Touriya Haoud doet er nu een schepje bovenop, zij bevestigd de uitspraken van Sabia Boulahrouz in het tijdschrift Closer. Ze geeft aan dat Sylvie nooit kanker gehad heeft en ze nooit zo ziek was dan dat ze liet zien in de media. Volgens Touriya heeft Sylvie de situatie uitgemolken en ze geeft aan dat alles in het leven van Sylvie nep en berekend is. Touriya meldt daarbij ook nog eens dat je met geld alles kunt kopen en dat ze dit walgelijk vindt. Ook dit keer is Sylvie verbijsterd door de uitspraken en laat ze het er niet bij zitten, zo laat ze weten aan het Duitse Blad Closer.