Nederlands trots Romee Strijd deed afgelopen week een terugkeer op de catwalk. Dat deed ze bij één van de meest prestigieuze shows tijdens Paris Fashion Week, namelijk ‘Off-White’. Het was de eerste show die Romee dit seizoen liep. ‘Vroeger’ liep Romee zo’n beetje alle grote shows gedurende fashion month, soms deed ze er wel 30 achterelkaar. Tegenwoordig kan Romee selectiever zijn en kiest ze ervoor om alleen de shows te lopen die ze graag zou willen lopen. Daar hoort uiteraard ook de Victoria’s Secret fashionshow bij, waar ze ook dit jaar weer als angel te zien zal zijn. In Parijs liep ze naast Off-White ook nog de show van Elie Saab. Check de beelden daarvan hieronder.

Off-White

View this post on Instagram

⚡️ @off____white

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Elie Saab

View this post on Instagram

🌹 What look do you guys prefer? 1 or 2?

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on