Review: De Samsung Galaxy S9 maakt de perfecte Selfie

Onlangs bracht Samsung een nieuwe versie van de Galaxy S9 en de S9+ op de markt, namelijk de Sunrise-Gold variant. Naast alle functionaliteiten van dien is deze mobiele telefoon dus ook nog eens heel stijlvol door de luxueuze kleur. Your Daily Fashion News kreeg de kans om ‘m te testen. Een aantal weken lang namen we dit schatje overal mee naartoe, zo beleefden we onder andere Amsterdam Fashion Week met de Samsung Galaxy S9+. De meest handige functie waar een vrouw echt heel blij van wordt is de selfiemodus. Waarom? Ten eerste is de scherpte van de selfie-camera enorm goed en heeft deze een flitsfunctie. Hoe handig? Maar het aller belangrijkste, wanneer je, je hand op steekt maakt de selfie-camera binnen een paar seconden een foto en zit je dus niet met gedoe om nog de ontspan toets in te drukken. Pérfect voor de vrouw die haar uiterlijk belangrijk vind en hier zo nu en dan een fotootje van wil maken. Verder heeft deze Samsung nog een aantal andere Insta-worthy functionaliteiten zoals de super slow-mo waarmee je op ieder moment heel eenvoudig een slow-mo filmpje kunt maken. De hyperlapse functie was onze favoriet tijdens Amsterdam Fashion Week omdat we hiermee de finale rondes van de shows heel mooi in beeld konden brengen op ons Instagram account. De Galaxy S9 heeft een verkoopadviesprijs vanaf € 849,-, de Galaxy S9+ is verkrijgbaar vanaf € 949,-.

Taking a selfie @ Amsterdam Fashion Week 2018 met de handsfree selfie-modus. 

Your Daily Fashion News bij de finale van Miss Beauty of the Netherlands @ Studio 21 in Hilversum.

Ook de foto van de win-actie maakten we in een paar clicks met de Samsung Galaxy S9+, we gebruikten het ‘Evergreen’ filter. Haarscherp en heldere kleuren, that’s how we like it.

Bewegend beeld is vaak moeilijk vast te leggen, bovendien was het donker in de zaal, toch konden we de show van Hudson’s Bay prima vastleggen met de Samsung Galaxy S9+.

PS. Bekijk de tofste hyperlapse video’s van Amsterdam Fashion Week op onze Instagram pagina onder de uitgelichte stories ‘Events’.