Zo layer je sieraden als een it-girl

Het layeren van kettinkjes is iets waar we dol op zijn. Het staat lekker speels en voegt absoluut iets toe aan je outfit. De zomer is weliswaar voorbij, maar het is ook heel leuk om kettinkjes te layeren bij je bikini op badpak. Voor nu is het vooral leuk bij een nette blazer of een wollen trui. Maar hoe layer je kettinkjes als een échte it-girl? Wij hebben tips voor je! De eerste tip is om voor twee of drie verschillende kettinkjes te gaan, dus don’t overdo it. Het is heel tof om drie kettinkjes te combineren met verschillende lengtes, dus bijvoorbeeld een choker, een lange ketting en ééntje in het midden. De derde tip is om het niet té druk te maken, heb je een ketting die heel erg statement is, combineer die dan met een meer basic kettinkje. Leuke twist en iets dat niet iedereen doet is om meerdere chockers te combineren. Let wel, ga dan altijd voor mooie gouden of zilveren exemplaren en niet voor chockers met velours of plastic materialen. Sommige webshops verkopen ook kettingen die al gelayerd zijn, dus dan ben je in één keer klaar. Het is natuurlijk ook heel leuk om overal en nergens een mooi kettinkje te kopen, zo wordt het een echte zoektocht en kan je een combinatie maken die niet iedereen heeft.

Josh Veldhuizen

Laura Ponticorvo

https://www.instagram.com/p/Bmnd6jdAJyH/?taken-by=lauraponticorvo

Queen of Jetlags

Monica Geuze

Anna Nooshin

Danique Bossers