4x de beste hair trends voor deze winter

Deze winter is de messy halflange look een absolute trend. Haar dat er lekker natuurlijk uit ziet, maar waar ondertussen enorm veel aan is gedaan. Als het op haar aankomt is het Hailey Baldwin kapsel de meest gevraagde in de Nederlandse kapsalon. Wij hebben de vier mooiste haar trends voor deze winter voor je op een rijtje gezet.

See here the most stunning ideas of balayage hair colors and highlights to get most amazing hair color looks in 2018. We have made a collection of stunning trends of various hair colors including balayage hair colors for every woman and girls in 2018.

Deze winter staat blond en natuurlijkheid centraal. Je zult dus veel karamelkleurige blond kapsels tegenkomen waarin veel verschillende blond nuances zijn verwerkt. Deze look creëer je door verschillende kleuren blond highlights in te zetten.

Bangs can get in on balayage, too. Incorporating the tone into long, grown-out bangs, like Ciara's, gives hair color a cohesive look.

De uitgegroeide ponny of wel ‘the grown out bang’ is een look die we regelmatig terug zien en die we bij Your Daily Fashion News heel mooi vinden. In deze look zal je wel een hoop energie moeten steken, want de lokken zullen snel weer té lang worden. Een regelmatig bezoekje aan de kapper is bij deze look dus vereist. Bovendien moet je om de grown out bang mooi in model te brengen, iedere ochtend je styling tools uit de kast moeten trekken.

Image result for winter balayage 2018

Het halflange kapsel is deze winter immens populair. Hierin zien we ook nog vaak de balayage trend in terug komen waarbij de uitgroei lekker donker blijft en de punten wat lichter zijn.

Het Hailey Baldwin (oeps, Hailey Bieber) kapsel is het nummer één kapsel van het moment. De verschillende blonde nuances, het halflange kapsel en de grown-out bang komen hier alle drie in terug. Sinds kort draagt Hailey haar messy kapsel echter nog wat korter als een korte bob-lijn, dus in plaats van halflang kun je ook voor lekker kort gaan.