Hair Musthave: Bondi Boost Haar verzorging

Er gaat momenteel een haarverzorginglijn het internet over wat voor extra lange lokken zou zorgen. Deze haarverzorginglijn boost namelijk je haargroei en geeft volgens fans adembenemende resultaten. Het gaat om de lijn ‘Bondi Boost’ dat van Australische herkomst is. Het merk plaatst op Instagram veel verschillende voor en na foto’s, met inderdaad hele goede resultaten. De Bondi Boost collectie bestaat uit shampoo, conditioner, serums, sprays, maskers, oliën en supplementen. Alle producten bevatten essentiële oliën zoals argan, pepermunt, rozemarijn en ja geloof het of niet paardenstaart extract. Dat klinkt bijzonder en dat is het ook want dit effectieve ingrediënt zorgt voor zijdezacht haar met volume en glans. Overigens zijn alle producten vrij van parabenen en sulfaten én zijn ze allemaal veganistisch. Het lijkt af en toe bijna te mooi om waar te zijn maar de resultaten op de foto’s liegen er niet om. De Bondi Boost producten zijn hier te bestellen op hun Australische webshop.