Romy Boomsa, de vrouw van Ary Boomsma en influencer op Instagram, onthulde onlangs aan het blad Linda dat haar lippen niet puur natuur zijn. Ze maakte al gebruik van lipfillers voordat het hip werd op Instagram onthuld Romy. Haar lippen vindt ze simpelweg mooier als ze iets voller zijn, toch beseft Romy heel goed dat té veel niet mooi is. Op Instagram schrijft Romy dat ze de lipfillers niet heeft genomen omdat ze zichzelf daarvoor niet mooi vond, ze vindt ze nu alleen nog mooier dan voorheen. Romy benadrukt het belang van een goede cosmetische arts die de hoeveelheid fillers aanpast aan wat erbij een persoon past. ‘Sommige artsen blijven de lippen van jonge meisjes maar opvullen, dat is niet oké”, aldus Romy. Zelf laat Romy haar lippen doen door Dr. Kroeskap van Knap Institute in Amsterdam.