Monica Geuze breekt in vlog vanwege onzekerheid

In de vlog die Monica Geuze gisteravond plaatste op haar YouTube kanaal breekt de vlogster vanwege een aantal heftige onzekerheden. De aanleiding was een comment van een kijker, die haar complimenteerde omdat ze ogenschijnlijk haar werk privé balans zo goed voormekaar had. Niets is minder waar onthuld Monica, ze kampt namelijk dagelijks met enorm veel stress. Zo wordt ze soms ‘s ochtends wakker met complete paniek in haar hoofd vanwege stress. Monica vraagt zich bijvoorbeeld regelmatig af of ze vaak genoeg bij haar dochter is, of ze goed genoeg voor haar zorgt, of het nog goed gaat met haar carrière en zelfs of ze nog wel een leuke vriendin is voor Lars. In haar vorige vlog was ook te zien dat Monica te maken heeft met haaruitval, mogelijk een resultaat van alle stress stelt de vlogster. Dus waar het leek dat Monica alles zo goed voorelkaar had blijkt dat die balans nog helemaal niet is gevonden en ze vooral vaak heel onrustig is. De hele vlog van Monica zie je hieronder.