Tommy Hilfiger lanceert vandaag wereldwijd hun nieuwe sportlijn ‘TOMMY SPORT’. In de sportlijn van Tommy Hilfiger is het kenmerkende American Cool DNA verwerkt wat we in alle collecties van het merk veel terug zien. TOMMY SPORT kenmerkt zich verder door het comfort van de stoffen die worden gebruikt voor de collectie, denk aan waterafstotende materialen, stretch stoffen en vocht transporterende stoffen. Met de TOMMY SPORT items kun je dus maximale prestaties behalen die passen bij een sportieve lifestyle. De eerste TOMMY SPORT collectie bestaat uit fantastische sportkleding, schoenen en accessoires. Volgens Mister Tommy Hilfiger himself heeft de actieve manier van hoe we tegenwoordig leven ook veranderd wat we dragen in ons dagelijks leven, de items uit de TOMMY SPORT collectie passen dan ook heel goed bij de ‘on-the-go lifestyle’ van de nieuwe generatie. Alle items zijn vanaf nu verkrijgbaar online en in stores.

Beelden: Tommy Hilfiger