Dit is hoeveel Topmodel Romee Strijd op een dag eet

We zijn natuurlijk allemaal wel eens nieuwsgierig wat Victoria’s Secret Angel Romee Strijd allemaal moet laten om zo’n goddelijk lichaam te hebben. Een ‘What I eat in a day Video’ was dan ook de meest aangevraagde video op haar YouTube Kanaal. Romee laat je door de dag heen zien wat ze allemaal eet, dat is eigenlijk helemaal niet zo weinig als we zouden verwachten. Romee’s werkdag begint doorgaans met een fijne kop koffie. Als ze op de set arriveert verorbert ze aan haar ontbijt, bestaande uit chiapudding met blauwe bessen en amandelen. Om 11.30 is het tijd voor een snack, namelijk een appel. Tijdens de lunch bestelt Romee een heerlijke salad bowl met gerookte zalm, avocado, couscous, snijbonen en rodekool. Na haar shootdag heeft ze zoete trek en trakteert ze zichzelf op een acaibowl met blauwe bessen, granola, kokossnippers en gojibessen. In de avond bestelt ze samen met vriendlief Laurens een heerlijke sushibox. Het valt ons dus reuze mee hoe ‘weinig’ Romee eet, het overgrote deel van wat Romee eet is gewoon super healthy.