Negin Mirsalehi openhartig over Cosmetische chirurgie

Fashion-Influencer Negin Mirsalehi is razend populair op Instagram, met 5,3 miljoen volgers is ze één van Nederlands grootste en meest bekende influencers. Negin ziet er werkelijk altijd prachtig uit, ze krijgt dan ook vaak de vraag of ze iets aan haarzelf heeft laten doen. In haar laatste YouTube video legt ze uit hoe het precies zit. Zo verteld ze openhartig over een neuscorrectie die ze een aantal jaren geleden heeft laten doen. Ook is ze eerlijk over het feit dat ze ooit lipfillers heeft geprobeerd. Verder is Negin all natural en schaamt ze zich vooral niet voor de ingrepen die haar gezicht een stukje mooier hebben gemaakt. Eerder vertelde Negin al eens dat ze haar voortanden heeft laten verlengen, maar dat valt niet onder cosmetische chirurgie. De reden dat Negin juist nu open kaart speelt is omdat er iemand is die ze kent uit het verleden die haar probeert zwart te maken met before and after foto’s die totaal uit hun verband zijn getrokken. In deze foto’s lijkt het alsof Negin haar hele gezicht heeft laten verbouwen, dit hardnekkige gerucht is bij deze uit de wereld geholpen. Negin’s uitleg kun je in onderstaande video bekijken.