De top drie van MHN 50 is bekend, wie wordt de Miss der missen van ons land? De Miss Holland Now 50 is een initiatief van Robin en Stefan Hoven Lieuw Choy, twee zeer bekende gezichten in de wereld van missverkiezingen. Zij volgen de missen in Nederland al jaren op de voet en richten in 2006 dan ook Miss Holland Now op. En omdat we zoveel succesvolle missen in ons land hebben, die naast een prachtig uiterlijk ook nog eens erg ambitieus zijn en daardoor heel succesvol zijn op carrière gebied, hebben Robin en Stefan de MHN 50 in het leven geroepen. De 50 meest succesvolle missen uit ons land aller tijden. Na een uitgebreide selectie procedure, waarbij onder andere Your Daily Fashion News onderdeel uitmaakte van de jury is nu de top 3 bekend. De finalisten zijn niemand minder dan voormalig Miss Universe Angela Visser, Miss Nederland organisatrice Kim Kötter én Miss Beauty of the Netherlands director Milou Verhoeks. Alle drie waren zij in het verleden miss en hebben zij tot op de dag van vandaag een belangrijke rol in de Nederlandse missverkiezing wereld. We kunnen met trots zeggen dat Nederland in de afgelopen jaren een echt power house is geworden als het aankomt op het winnen van internationale missen titels. Wie van deze drie powervrouwen gaat de eerste Miss Holland Now 50 winnen?