OU. presenteert zoals elk jaar de famous comfy glitter co-ord suites, perfecte style solution voor de zeer feestelijke look die ultra comfort biedt tijdens de kerstdiners vanwege de fijne strech. Voor wie net wat extra’s wil is het pak er nu ook met asymmetrische top en extra long leg pants met grote ceintuur voor de perfecte afstyling. 

Voor de party collectie van jurken, rok en tops werkte we samen met kunstenares Maartje Bodt die speciaal voor OU. een unieke late night jungle snake print en green moon lepoard print schilderde, die wij combineerden met gouden lurex design. De jurken zijn rijk in stof, flattering in shape en garanderen een succes op het feestje.

Tussen de feestjes door houden we de festive sfeer vast met de best selling relaxte ‘Rue de Buci’ sweaters LA FÊTE, SOIRÉE en COCKTAIL HOUR. The day after kan namelijk net zo gezellig zijn. 

Speciaal voor de donkere dagen creëerde we ook een bijzondere Galaxy edit met handgeschetste gouden borduursel, een ode aan het universum met het mythische alziende derde oog en The golden trinity of divine, de verlichtende zon, maan en sterren.

Bij deze spiritual sweater bieden we ook een matchy gouden tarot card gift set. Bij de haard geen monopoly dit jaar, maar een kijkje in jouw journey, story, vragen, doelen en wensen voor 2023. Genoeg shiny elementen voor een feestelijk succes!

De nieuwe collectie is online verkrijgbaar via boutiquestories.com.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply