Het Londense cultlabel MOU. heeft ons hartje helemaal gestolen. Dus zet je schrap voor een geweldig nieuw seizoen vol kleur met de Spring Summer 2023 collectie! De nieuwe collectie staat voor een kleurrijk feest met levendige kleuren, prachtige rijke stoffen zoals pailletten, denim en haakwerk. We zien zowel nieuwe als iconische stijlen terugkomen, allemaal perfect voor een prachtige zomerse en bohemian look.

Bij MOU zijn alle schoenen met de hand gemaakt, dit seizoen in limited edition speciaal leer, prachtig gelooide schapenvachten, levendig ponyhaar met textuur en geborduurde wol, haakwerk, kralenwerk, pailletten en meer. De Spring Summer 2023 collectie van MOU. draag je bij iedere zomerse look! Combineer de espadrilles met pailetten bij een heerlijk Ibiza style jurkje of ga voor een statement kleur als roze bij een matching hot pink outfit, á la Valentino.

Popping colours, speelse texturen en natuurlijke materialen
Te zien in deze collectie, zijn verfijnde texturen in natuurlijke vezelmaterialen zoals katoenen canvas, denim, suède, leer, touw, dekensteek en pailletten. Daarnaast zien we nieuwe modellen klompen, sandalen van biologisch touw en mocassins. Andere spannende nieuwe stijlen zijn onder meer een zomersandaal met raffiavlechtwerk om je voeten deze zomer koel te houden.

Alle modellen zijn verkrijgbaar via de webshop van MOU.

Chic, stijlvol en Ibiza ready
De ontwerpen van MOU vormen een perfect chique en speelse aanvulling op je garderobe, zodat je er deze zomer stijlvol uitziet. De collectie biedt zowel klassieke als nieuwe ontwerpen in de nieuwe seizoenskleuren, allemaal ongelooflijk comfortabel en flatterend om te dragen en talloze outfits mee te creëren. En natuurlijk snappen we dat de zomer nog heel ver weg lijkt met winterse dagen in Nederland, maar het is altijd een goed idee om op tijd te shoppen, voordat deze pareltjes aan je neus voorbij gaan. Zo ben jij in ieder geval ready voor die heerlijke strandvakantie naar Ibiza of Bali!

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply