Als Nederlands tweede Victoria’s Secret Angel is Romee Strijd op ‘s werelds meest toonaangevende red carpet events te vinden. Ze weet hier telkens weer een verpletterende indruk achter te laten met haar beeldige outfits én natural face. In onze dromen willen we er allemaal wel eens zo uit zien als Romee. Hieronder vindt je dan ook onze top 10 red carpet outfits om bij weg te dromen!

10. Basically beautiful in een LBD on the pink carpet!

9. Als gezicht van Michael Kors, once again in black!

8. In een gewaagde see through sterren jurk, Romee kan werkelijk alles hebben.

7. Een prachtige LBD met kanten details goes perfectly with a high ponytail!

6. Op de pink carpet met sleek hair en een prachtige leren black dress. Did anyone noticed her favorite colour is black?

5. Met jeugd liefje Laurens van Leeuwen (ja, zoon van VPRO presentator Bert van Leeuwen) op de revolve awards, waar BFF Negin Mirsalehi er met de prijs ‘Influencer of the Year’ vandoor ging.

4. Op het event van Carolina Herrera, mét groene eyecather!

3. Prachtig in zilver glitter gehuld op de pink carpet, gecombineerd met een fijne edgy ear-party!

2. Romee is killing it in een sexy BH met leopard blazar! Haar fierce uitstraling maakt de look helemaal af! 

1. Voordat Romee ging shinen op de VS runway bezocht ze de Backstage Exhibition van Russell James. Romee laat zien dat ze zich compleet aan de Chinese cultuur heeft aangepast in dit fantastische klassieke rood met zwarte jurkje, gecombineerd met naturelle make-up. Zo zien we haar het liefst, puur natuur!