Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Een aantal it-girls die je echt niet mag missen zijn:

Ariadne Gutierrez

Deze Colombiaanse schone is Miss Universe Colombia 2015, ze werd maar liefst 2de bij Miss Universe in dat jaar. Niet mis dus! Ze is nog maar 24 jaar en heeft nu al een CV waar je u tegen zegt, zo nam ze onlangs nog deel aan de Colombiaanse ‘Celebrity Big Brother’. Haar lichaam is to-die for en zo ook haar outfits!

View this post on Instagram

Amo MÉXICO!! 😍💃🏽🌶🎊

A post shared by Ariadna Gutierrez 🌹 (@gutierrezary) on

View this post on Instagram

🕵🏼‍♀️

A post shared by Ariadna Gutierrez 🌹 (@gutierrezary) on

Anouk Yve

Deze knappe dame van Nederlandse bodem is de vriendin van voetballer Jos Hooiveld. Samen hebben ze twee schattige kindjes, waarvan je dan ook regelmatig foto’s op haar kanalen voorbij ziet komen. Naast haar schoonheid heeft ze ook een enorm goed style gevoel. Haar Instagram fanbase groeit dan ook hard! Buiten een prachtig instagram-account kan je haar ook volgen op http://anoukyve.com/.

View this post on Instagram

Don’t leaf me baby #Ootd

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve) on

Sophia Thomalla

Deze Duitse schone komt uit Berlijn en heeft een grote modellen en TV-carrière in ons buurland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze bevriend is met Nederlands trots Sylvie Meis. Deze chick heeft haar armen vol tattoos en draagt vaak erg chique outfits. Dit contrast maakt haar extra interessant om te volgen!

Welke dame ga jij zeker volgen op Instagram?