Nadat ze in 2012 Miss Universe won is de bloedmooie Olivia Culpo niet meer weg te denken uit de modewereld. Op Instagram deelt ze de meest mooie outfits op belachelijk mooie plekken in de wereld. Olivia is niet alleen bloedmooi ze is ook heel open minded en is door haar vriendelijke houding dan ook met menig it-girl bevriend geraakt. Ze houd enorm van de traditionele Amerikaanse feestdagen zoals the 4th of July, Halloween en Thanksgiving. Olivia brengt deze dagen het liefst met vrienden en familie door. Een leuk inkijkje in haar leven geeft ze je via haar Instagram stories. Voorheen stond ze iedere wedstrijd van de Amerikaanse Football club The Patriots te juigen voor vriendje Danny Amendola, maar sinds drie dagen weten we dat haar relatie met hem voorbij is. Omdat Olivia iedere Fashionweek weer een van de ere gasten is en vaak front row zit bij de meest prestigieuze shows, zetten wij de leukste front row outfits van Olivia voor je op een rijtje.

10. Olivia draagt een prachtige gebroken witte outfit met veel ruches & (hopefully fake) fur.

9. In een prachtige ingetogen witte outfit, met een strak knotje en bijpassende witte tas. 

8. Dit keer in het zwart met see-through kant en rode lipstick. 

7. Dit vinden we één van haar meest fantastische outfits, dit knalrode pak gecombineerd met een mooie choker ketting. En ook hier draagt ze weer het strakke knotje.

6. Olivia houd het chic met een zwarte blouse en witte pantalon gecombineerd met mooie wetlook. 

5. Tussen deze it-girls springt Olivia eruit met haar stralende lach.

4. Er is niks gelogen van het feit dat Olivia een sprankelende persoonlijkheid heeft, dat zie je ook op deze foto weer terug waar ze haar mede front-row-guests aan het lachen maakt. 

3. Olivia ziet er altijd prachtig uit, ze kan veel verschillende looks hebben. Zo kan ze zich heel stoer kleden maar ook heel chic. Hier laat ze zien dat ze een echte dame is tussen deze twee heren. 

2. In de mode industrie is het belangrijk dat je blijft experimenteren en meegaat met de laatste fashion trends. Wij vinden dit experimentje van Olivia gewaagd!

1. Gebiologeerd bekijkt Olivia vanaf de eerste rang de nieuwe collecties. Het haar en de make-up weer beeldig als altijd. 

Welke front row outfit van Olivia vind jij het meest geslaagd?