Het Coachella weekend in Palm Springs is officieel begonnen. Gisteren was de eerste dag van het Festival die werd afgesloten met een act van The Weeknd! Veel internationale sterren zijn bij het festival aanwezig en dat zorgt voor een hoop leuke outfit foto’s! Ieder jaar pakken de grootste internationale sterren weer uit voor het zonovergoten festival tussen de palmbomen. Het is dan ook niet voor niets hét festival van het jaar en daarom zetten wij voor je op een rijtje wie erbij aanwezig zijn.

Kourtney Kardashian

Cool mom Kylie Jenner

Iggy Azalea

Emily Ratajkowski

Lais Ribeiro

Cindy Crawford

Olivia Culpo

Christina Millian

Whitney Port

Paris Hilton

Brooklyn Beckham

Dutch Pride Romee Strijd

Taylor Hill

Wij kunnen niet wachten tot we nog meer foto’s te zien krijgen van het festival! Wat vind jij van de outfits van deze beroemde sterren?