Deze week begon het ‘echte’ leventje weer. De vakantie zat er op, en hoewel ik tijdens de vakantie af en toe gewoon aan het werk was, moest dat toch écht weer even wennen. Als je eenmaal in die ‘niets doen’ modus zit, is het behoorlijk lastig om daar weer uit te komen. Máár na een kort werkweekje zit ik weer redelijk in het ritme, geloof ik. De eerste afspraken zijn in ieder geval weer gepland en dat zorgt ervoor dat ik die work mode weer op standje ‘aan’ staat. Voor komend weekend heb ik een heel weekend inspiratie, doelen stellen, projecten uitwerken én hoe tover ik mijn Instagram om tot een on fleek account op de planning staan. Ik kan nu al niet wachten tot het zover is en ik weer behaalde doelen kan afvinken. Kwam toevallig vanochtend een quote tegen van Drake die ik zeker volgend weekend in mijn achterhoofd blijf houden, namelijk “A goal is just a dream with a deadline”. Als je al je doelen op deze manier zou benaderen dan houd je A. alleen maar doelen over die er écht toe doen én B. benader je iets wat ‘moet’ op een veel positievere manier. Hoop dat jullie hierdoor ook weer wat extra energie hebben gevonden om tijdens die heerlijke vakantie ook alvast na te denken over alle dromen die je de komende periode uit wilt laten komen!