Justin Timberlake op de fiets in Schoorl!

Was je vandaag toevallig in Schoorl om een lekker fietstochtje te maken door de duinen, dan zou het zomaar kunnen dat je Justin Timberlake hebt gespot. De wereldberoemde zanger was namelijk vandaag lekker van de Nederlandse rust aan het genieten op de fiets! De fietsen werden gehuurd bij Raat Fietsverhuur om vervolgens lekker drie uur te gaan fietsen. Na afloop brachten ze de fietsen weer keurig terug. Van het geslaagde fietstochtje postte Justin overigens ook een foto op zijn Instagram account en in zijn Instagram Stories verscheen een filmpje. Als we het goed hebben gezien in het filmpje was Justin’s vrouw Jessica Biel en hun zoontje Silas ook bij het fietstochtje aanwezig.

View this post on Instagram

🇳🇱

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on