Kylie Jenner (22) staat deze maand op de cover van ‘The Pleasure Issue’ van de Amerikaanse Playboy. Haar vriend Travis Scott haalde haar over om de naaktshoot te doen. De realityster was namelijk zelf helemaal niet van plan om te poseren voor Playboy. Nadat Kylie hoorde dat haar grote liefde, waarmee ze dochter Stormi heeft, verantwoordelijk zou zijn voor de shoot veranderde haar mening. Want op zijn visie vertrouwd ze volledig en wist ze zeker dat de foto’s sexy maar stijlvol zouden worden. Bovendien werd zelfs het interview in het blad door Travis gedaan. Kylie geeft daarin onder meer aan dat ze zich door hem een sexy moeder voelt omdat hij haar herinnert dat die twee prima samen gaan. Dat je zeker niet direct al je normen en waarden verliest of een slechte moeder bent als je seksualiteit omarmt. Een mooie boodschap van de nog jonge beroemdheid. De eerste foto’s van de cover en de foto’s die in het blad staan kun je hieronder al bekijken.

Leave a Reply