YouTube-ster Nikkie de Jager 18 kilo afgevallen

YouTube-ster Nikkie de Jager is flink afgevallen, zo verteld ze aan Beau Monde. Nikkie viel in de afgelopen maanden maar liefst 18 kilogram af. Haar geheim? Vooral heel veel meer sporten. Voorheen ging Nikkie liever niet naar een sportschool, voor haar gevoel keek iedereen haar aan en dan schaamde ze zich al snel. Sinds kort heeft Nikkie een loods om laten bouwen tot privégym, alleen bedoelt voor haarzelf en haar vrienden. In deze gym kan Nikkie helemaal zichzelf zijn en durft ze zich voor de volle 100% te geven. Haar favoriet is de loopband, hier staat ze zo’n halfuur per dag op. Daarnaast maakte Nikkie een psychische switch, zo zegt haar hoofd nu dat ze veel sneller vol zit en eet ze dus simpelweg veel minder. Een nadeel aan al dat afvallen is dat haar borsten ook kleiner zijn geworden, Nikkie’s volgende doel? Een borstvergroting.