Olcay Gulsen lanceert eigen parfumlijn

Olcay Gulsen (38) lanceerde gister haar eigen parfumlijn ‘Femme Power’. Nadat eerder dit jaar haar modemerk Supertrash en St. Studio failliet gingen is dit de stap die Olcay weer energie geeft. De titel past daar ook mooi bij, want ondanks de tegenslagen gaat Olcay door met wat ze leuk vindt en dat is ondernemen. Daarnaast staat Femme Power voor alle steun die ze heeft ontvangen van vrouwen in de periode dat haar bedrijf failliet ging. De lancering vond plaats onder het genot van een luxe lunch met een aantal van haar bekende vriendinnen in het Amsterdamse Waldorf Astoria Hotel. Het is knap hoe Olcay ondanks de zakelijke tegenslagen haar schouders er onder heeft gezet en inmiddels alweer een mooie televisie carrière heeft opgebouwd en nu ook alweer haar eigen parfumlijn. De twee belangrijkste ingrediënten uit de Femme Power zijn verschillende houtsoorten gecombineerd met Indonesische patchoeli, de parfum is een beetje poederig en niet te sterk.