Nicolette Kluijver laat zich uit over geruchten vreemdgaan

Het huwelijk van Nicolette Kluijver en haar man Joost Staudt wordt de laatste tijd veel besproken in de media. De reden hiervoor is dat het stel een zware periode doormaakt waarin het huwelijk behoorlijk onder druk staat. Na een emotionele post op Instagram die Nicolette ook al snel weer verwijderde draait de geruchtenmolen op volle toeren. Zo wordt er door weekblad Story gesuggereerd dat Nicolette zou zijn vreemdgegaan en het huwelijk daarom in zwaar weer verkeerd. Nicolette maakt vandaag direct een einde aan alle roddels met de woorden: “Van alles wat ik al op mijn bord heb, krijg ik ook nog te maken met leugenachtige roddels dat ik vreemd zou zijn gegaan. Dat klopt absoluut niet.”
Gelukkig blijken de roddels dus niet waar en is er zeker nog een kans dat het goed komt tussen de twee. De reden dat hun relatie onder spanning zou staan komt mogelijk door de zware periode die het stel vorig jaar doormaakte toen Nicolette kampte met longkanker.