Zara opent Customization Pop-up store in Amsterdam

Vanaf 27 maart zal Zara in Amsterdam een speciale Pop-Up store openen waar je een aantal items uit de TRF-collectie kunt laten customizen. Om precies te zijn gaat het om 13 denim items uit de TRF-collectie waarop je toffe teksten of bijvoorbeeld je naam kunt laten borduren. Het beste nieuws van alles is dat het je geen cent extra kost. Het enige nadeel aan deze actie is dat je, je aankoop niet meer kunt retourneren na het customizen. Naast deze optie kun je bovendien online items bestellen met een gepersonaliseerde tekst erop. De actie van Zara speelt perfect in op de customization trend die momenteel heel erg populair is. Zo zien we al regelmatig items die gepersonaliseerd zijn, denk aan de gele winterjassen van Silvian Heach of de populaire hairclips.