Ex-vriend Anna Nooshin reageert op huwelijk

Danny Roumimper, de ex-vriend van Anna Nooshin, reageert gister via Instagram op het voorgenomen huwelijk van zijn ex. Anna en haar nieuwe liefde Nassim Zeta gaan namelijk trouwen (lees meer). Danny laat op Instagram weten dat hij verantwoordelijk is voor zijn eigen geluk en liefde in het leven. Hij maakt daarbij nog eens duidelijk dat hij haar altijd de wereld zou gunnen, maar hij steekt het ook niet onder stoelen of banken dat het soms best moeilijk voor hem is. Hij sluit af met de woorden ‘Ik zal mezelf nooit verliezen’. Danny krijgt veel lof van vrienden, familie en fans die reageren dat ze veel respect voor hem hebben. Anna’s zusje Aida reageert onder foto met een hartje. Lees het volledige bericht hieronder.

Wanneer je het” grote nieuws leest”. Weet je lieve mensen jullie hoeven mij echt niet te taggen of te berichten. Laat me dit erover zeggen. Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen geluk en leef mijn leven vol met liefde en plezier. Ik heb altijd gezegd dat ik haar de wereld gun dan moet ik dit ook als mens respecteren, ook al weet ik beter. Ik zal mezelf nooit verliezen❤️
Liefde x