DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK18)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Lisa Olsson
Deze luxury influencer was één van de gezichten van de H&M Studio Spring Summer ’19 collectie. Daarnaast was ze afgelopen week ook uitgenodigd bij de Dior Cruise ’20 Show in Marrakesh. Deze dame heeft dus al heel wat dingen van haar bucketlist af weten te strepen.

View this post on Instagram

With @dior 🕌 #DiorCruise #diormakeup

A post shared by Lisa Olsson (@lisa.olssons) on

View this post on Instagram

The sun looks good on you Stockholm 🌈🌈

A post shared by Lisa Olsson (@lisa.olssons) on


Merrith van den Bosch
Deze knappe blondine uit Amsterdam heb je vast al eens voorbij zien komen op de Instagram accounts van bekende vrienden en vriendinnen als Vivian Hoorn, Anna Nooshin of Robbert Rodenburg. Merrith is knap, fotogeniek en de it-girl die je echt moet volgen.

View this post on Instagram

issa vibe.

A post shared by Merrith van den Bosch (@merrith) on

View this post on Instagram

sneaking into the woods 🐍

A post shared by Merrith van den Bosch (@merrith) on


Alicia Roddy
De outfits op het Instagram account van Alicia Roddy kun je direct shoppen via de link in haar bio, hoe handig is dat? Alicia heeft een beetje een futuristische style die tussen vrouwelijk en gangster in zit. Ze geeft haar outfits altijd een edgy twist. Het is absoluut de moeite waard om eens een kijkje te nemen op haar Instagram account.

View this post on Instagram

Same pose new ring 🔑

A post shared by Alicia Roddy (@lissyroddyy) on

View this post on Instagram

🥼

A post shared by Alicia Roddy (@lissyroddyy) on