Sylvie Meis gesprek van de dag door veranderd gezicht

Sylvie Meis is het gesprek van de dag nadat ze gister op de tribune zat bij een Basketbalwedstrijd van de Hamburg Towers. Tijdens het toejuichen van de spelers viel toeschouwers echter op dat Sylvie er zo anders uit zag. Haar gezicht zag er uitdrukkingsloos uit, zonder een enkel rimpeltje op haar voorhoofd. Er zijn zelfs sommige fans die beweren dat dit niet de echte Sylvie Meis zou zijn, maar iemand anders. Aan Bild liet Sylvie weten niet te willen reageren op de kwestie, maar op Instagram doet ze dat wel. Haar veranderde uiterlijk zou mogelijk te maken hebben met haar ‘Golden Glow’ gezichtsmaker die ze in samenwerking met het merk Le Masque op de markt bracht. Overigens had Sylvie ondanks de commotie een heel gezellige avond, zo kletste ze met de toeschouwers en ging ze met hen op de foto.