Dit zijn de fijnste bronzing oils voor de perfecte tan

We houden er allemaal enorm van, een perfect verzorgd én gebruind huidje. Aan het begin van de zomer is dat echter verre van hoe onze huid er uit ziet. Een goede tip is om een bronzing oil aan te schaffen, deze bronzing oils verzorgen je huid én zorgen voor een perfecte tan, win-win!

Bali Body is het merk als het aankomt op een tanned skin.  Hun Tanning Oils zorgen er niet alleen voor dat je extra snel bruin wordt het geeft ook al direct een bruine en shiny skin wanneer je het op je huid smeert. Absolute musthave als je houdt van een gebruinde huid.

De Nuxe Huile Prodigieuse is de perfecte shimmery body oil voor een bronzy skin. Nuxe is verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

HUILE PRODIGIEUSE® OR - Shimmering Dry Oil Face, Body and Hair 100ml

De honey bronze oil van de Bodyshop is een hele betaalbare bronzing oil die je gebruikt voor direct resultaat. Heb je een toffe party op het strand en wil je net even die magic glow aan je huid toevoegen dan is dit een product die je moet hebben.