Nederlandse Topmodellen herenigd op bruiloft Maud Welzen

Afgelopen weekend trouwde het knappe Nederlandse model Maud Welzen met haar man Bram Aarts in het limburgse Châtau St. Gerlach. Met de heerlijke temperaturen afgelopen dagen was het een perfect wedding weekend waarbij Maud’s collega modellen natuurlijk allemaal aanwezig waren. Zo zagen we vriendinnen Romee Strijd, Sanne Vloet, Julia van Os en Daphne Groeneveld op de weddingkiekjes voorbij komen. Het stel verloofde zich op 18 april 2019 en is dus vrij snel daarna daadwerkelijk getrouwd. Maud werd helemaal ready gemaakt voor de dag door de kappers van Rob Peetoom. De jurk was bovendien super stijlvol, subtiel en elegant. Een look die precies past bij een natural beauty als Maud. Vlak voor de bruiloft droeg Maud nog een crèmekleurig jurkje van Maje om de gasten in te ontvangen. Check de prachtige foto’s van de bruiloft hieronder.