Meet me at the countryside.. Afgelopen zondag was zo’n dag waarbij ik niets liever deed dan de rust opzoeken op het prachtige Friese platteland. Het grote voordeel aan in Friesland wonen is dat de mooie plekjes in de natuur ontelbaar zijn. Heerlijk om een wandeling te maken en goede gesprekken te voeren. Uiteraard wel in één van mijn favoriete outfits van het moment, die overigens bijna helemaal van Zara is (lees: het jasje, de jeans en de golden bag). De cropped tee van EDITED is één van mijn meest gedragen items van afgelopen zomer omdat deze eindeloos te combineren is. De kleur is bovendien nét even een tikkeltje specialer doordat deze een beetje geel groen is in plaats van de crèmekleurige items in de rest van de look. Een outfit is echter niet geslaagd zonder één opvallende key-piece, het gouden handtasje is dan ook de eyecatcher die de look afmaakt.

Shop Zara Jacket hier
Shop Zara Jeans hier
Shop Zara bag hier
Shop Edited cropped tee hier
Shop Nike Sneakers hier


Al je outfits maak je helemaal af met onze YDFN The Label Sieraden. Shop de YDFN The Label sieraden al vanaf €20,95, klik hier.

Let me know in the comments wat je van deze look vindt! (je kunt vanaf nu commented helemaal onderaan de posts).

Leave a Reply