Curvy Supermodel Jill Kortleve op Cover Vogue

Vogue Nederland heeft voor haar oktobernummer niemand minder dan plussize supermodel Jill Kortleve weten te strikken. De Nederlandse Jill is het boegbeeld voor body positivity en zelfliefde. Na jaren diëten is ze haar maat 40 gaan omarmen en sindsdien lopen onder meer Anna Wintour en Rihanna met haar weg én is ze gelukkiger dan ooit. Ook Lizzo, de mateloos populaire popster die tijdens elk optreden een moment inlast om het met haar publiek over self love te hebben, wordt uitgebreid geïnterviewd. Rinke Tjepkema, hoofdredacteur, is dan ook enorm trots op dit ‘The Real Deal’ issue:

‘Langzaam maar zeker wordt de modewereld een plek met meer mededogen en warmte, waarin zelfliefde en body positivity ruimte scheppen voor een breder schoonheidsideaal. In dat kader van zelfliefde staan in dit nummer drie openhartige verhalen over rouw, depressie en eetproblemen. Je hoeft je niet langer te schamen voor dit soort menselijke kwesties. Wees schaamteloos, praat erover, je bent niet alleen.’

Het oktobernummer van Vogue Nederland komt met een gratis special die helemaal in het teken staat van Gabrielle “Coco” Chanel. Een luxe bijlage vol mode, beauty en verhalen geïnspireerd door haar vrijgevochten karakter. Dit vooruitstrevende nummer van Vogue Nederland is vanaf 12 september overal verkrijgbaar.

Beelden: Vogue Nederland.

Leave a Reply