Best Dressed Celebs @ The Revolve Awards 2019

Afgelopen weekend vonden de Revolve Awards plaats in Los Angeles. Romee Strijd en Negin Mirsalehi waren net als vorig jaar weer genomineerd voor model en influencer of the year, maar helaas voor de populaire Nederlandse it-girls gingen ze dit jaar niet met de awards naar huis. Wél zetten wij ze in het rijtje best dressed celebs of the night! De Revolve Awards worden ieder jaar populairder bij modellen en influencers vanuit de hele wereld, zo waren dit jaar Paris Hilton, Candice Swanepoel, Winnie Harlow en Rosie Huntington bij het prestigieuze event aanwezig. Daarnaast waren er tientallen beroemde influencers naar LA afgereisd om het evenement te promoten. Check de best dressed celebs van de avond hieronder.

View this post on Instagram

Pink for President 💋💝🎀🌸

A post shared by ♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow) on

View this post on Instagram

About last night @revolve

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Leave a Reply