Van 5-7 maart waren diverse locaties in Amsterdam het decor van Amsterdam Fashion Week Studio 2020. Zo werd er een performance gegeven van Elzinga Studio in uitgaansgelegenheid Maloe Melo én waren er diverse shows en presentaties in het industriële Het HEM. De meest uitgesproken showlocatie was toch wel de metro die van Amsterdam Noord naar Zuid reisde waar G-star Raw 30 years in denim toonde. Deze spectaculaire show werd het hoogtepunt van AFW Studio 2020. De frontrow seats werden gevuld met influencers als Vivian Hoorn, Lizzy van der Ligt, Koen Kardashian en Kay Nambiar. Naast influencers waren het vooral fashion editors die bij de shows aanwezig waren. Buiten de shows en performances waren er nog een boel andere dingen te doen tijdens AFW Studio, denk aan de welbekende Industry Talks en een Fashion Illustrations expositie in Fosburry & Sons. De sterke mix van commerciële merken en upcoming creatieve designers maakte dat we ook deze editie niet om Amsterdam Fashion Week heen konden. Onze 10 favoriete momenten uit de shows delen we hieronder met je.

Elzinga Studio

Daniëlle Cathari

Ninamounah

Oneill x Kimberly Jenneskens

De la Vali x Toral Shoes

G-Star Raw x GVB

Photo Credits: Team Peter Stigter.

Leave a Reply