Back to the 90s, het decennium waarin ik geboren ben, de periode waarin zoveel goede mode gemaakt is. Chanel, Versace, Gucci en Prada waren destijds al dé modehuizen die mode maakten die we vandaag de dag nog altijd bewonderen. Het waren de jaren waarin supermodellen als Naomi Campbell, Cindy Crawford,  Linda Evangelista, Christy Turlington, Yasmeen Ghauri en Nederlands icoon Karen Mulder wereldberoemd werden. De tijd waar ik persoonlijk nog altijd veel inspiratie uit haal als het gaat om mijn outfits en style. Vintage items uit de jaren 90 shoppen is dan ook één van mijn favoriete hobby’s. De meest iconische catwalk momenten, de beste looks en de meest inspirerende modellen hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. Wat vind jij van deze periode in de mode? Laat het ons vooral even weten in de comments.

Yasmeen Ghauri Versace Spring 1993

Karen Mulder Prada Spring 1992

Naomi Campbell Prada Spring Summer 1992

Kate Moss Chanel Spring 1996

Karen Mulder Chanel Spring 1993

Karen Mulder Chanel Fall 1994

Linda Evangelista Chanel Spring 1996

Yasmeen Ghauri Versace Spring 1995

Kate Moss Anna Sui Spring 1994

Naomi Campbell Versace Spring 1996

Leave a Reply