Van 22 t/m 28 september is Milaan het decor van Milan Fashion Week Spring Summer 2021. De geliefde Italiaanse modeweek gaat dus gelukkig ‘gewoon’ door. De shows zijn in volle gang met een beperkt publiek. Modellen van over de hele wereld mogen weer worden overgevlogen en zo waren ook Dutchies Imaan Hammam, Maartje Verhoef en Birgit Kos er weer bij. Imaan opende de show van Alberta Ferretti, en hoé want wat is dit een krachtige vrouw! Bij Dolce & Gabbana konden we genieten van een kleurrijk geheel waar we mega veel patchwork terug zagen. Max Mara gooide het over een andere boeg en ging voor ton sur ton outfits, waarbij we vooral neutrale kleuren terug zagen als camel en grijs. Etro pakte uit met een geweldige mix van looks én modellen, wij waren helemaal weg van deze show. Geniet van onderstaande highlights van Milan Fashion Week SS ’21, we keep you posted!

Etro

Fendi

Max Mara

Alberta Ferretti

Dolce & Gabbana

Leave a Reply