Niets zo leuk als street style spotten, vooral als het om outfits van onze favoriete celebrities gaat. We volgen ze al jaren om hun looks, extravagante outfit keuzes en de nieuwste fashion trends die worden gezet. Gigi Hadid, Kendall Jenner en Katie Holmes inspireren ons deze week met een aantal toffe looks. Waar we de prachtigste trenchcoats, kleur keuzes en trends als de spencer en ‘blazer dress’ in terug zien. Kate Middleton en Selena Gomez inspireren ons met stijlvolle klassieke looks die veel klasse en allure uitstralen. Welke celebrity street style look is jouw favoriet van deze maand? Wij zijn erg benieuwd naar jouw mening, laat het ons weten in de comment section onder aan deze post.

Kendall Jenner

Rihanna

Katie Holmes

Kate Middleton

Selena Gomez

Gigi Hadid

Kendall Jenner

Welke celebrity is volgens jou het best gekleed? Laat het weten onderaan deze pagina in de comment sectie! We zijn erg benieuwd naar jouw mening!

Your Daily Fashion News post sinds 2017 runway reports, een archief van de afgelopen jaren van alle grote shows vind je hier.

Leave a Reply