Het is bijna zover, de meest romantische dag van het jaar, Valentijn! Op deze dag mag je natuurlijk nét even ietsje extra je best doen om er leuk uit te zien voor jouw geliefde. In je outfit mag de kleur rood eigenlijk niet ontbreken, daarom gaan we je een heerlijke dosis inspiratie geven voor een liefdevolle Valentijnsdag outfit. Daarnaast laten we je zien hoe je daar de mooiste sieraden aan toevoegt. De totale look zal zeker een lach op het gezicht van je liefde toveren. Let’s get inspired!

  1. Shop Alix the Label Zebra Pullover hier
  2. Shop Anna + Nina Licorice Hearts Necklace hier
  3. Shop Alix the Label Ornament Fake Wrap Dress hier
  4. Shop Anna + Nina Funky Love Hoop Earrings hier

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al onze fashion musthaves artikelen van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply