Afgelopen week was ik een heerlijk weekje op wintersport in de Franse Alpen. In het plekje Val Cenis hebben we volop genoten van zes perfecte piste dagen met volop zon, dat voelde echt als een ‘geluks-weekje’. Want zo’n feest is het niet ieder jaar, we kennen toch allemaal de wintersportvakanties waar je maar enkele dagen kunt skiën door het slechte weer.

Naast dat heerlijke zonnetje, straalde ik nog eens extra van geluk door de prachtige ski-outfit van Colmar Sport die ik aanhad. Ik ben en blijf een modemeisje die er ook op de piste graag leuk uitziet, in de ski-jas, ski-broek en midlayer van Colmar voelde ik me dus helemaal happy.

Het rode ski jack ‘Ancolie’ heeft naast een knaller van een kleur ook een heel gaaf glossy effect, zodra ik met mijn ski jack in de zon stond kreeg de kleur hierdoor echt een extra dimensie, héél mooi! Het leuke is dat ik niet de enige was die dit opviel, ik kreeg er regelmatig complimentjes over. Naast dat deze jas mooi is, is het ook van alle ‘technische vereisten’ voorzien, voor optimaal comfort bij extreme kou en sportieve activiteit. De stof is waterafstotend, de ritsen zijn waterafstotend, er zitten genoeg vakken en zakken in, zo ook voor je ski-pas. De cappuchon is los te maken, zo ook het zachte fake fur kraagje, en ga zo maar door..

De ski-broek met een hoge taille was nieuw voor mij, máár een mega aanrader. Je kunt hierdoor veel soepeler bewegen wat echt een verademing is als je een hele dag op de piste staat. Ook de broek is van de nodige technische snufjes voorzien, zoals extra ergonomische bescherming op de knieën.

De outfit werd helemaal afgemaakt met met een mooie witte midlayer met zwarte details in het logo en de halve-rits. Bovendien is deze midlayer heerlijk zacht gevoerd. Alle Colmar items hebben een prachtige afwerking, waardoor je echt een gevoel van luxe ervaart bij het dragen ervan. Ik voelde me heel zelfverzekerd in deze ski-outfit en kan het iedereen aanraden eens een kijkje op de webshop te nemen.

Wellicht heb je nog een wintersport vakantie gepland staan, dan zou ik zeggen geniet ervan en check ook even de sale items van Colmar, alle items in deze post zijn namelijk nu verkrijgbaar met 30-40% korting. Enjoy!

Shop de Colmar items hier:

  • Ancolie Jacket, klik hier.
  • Softshell Salopettes, klik hier.
  • Ski Sweatshirt, klik hier.

Wat vind jij van deze Colmar Ski outfit? Laat het aan mij weten door een reactie achter te laten in de comments.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al onze lookbooks van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply