Niets is zo fijn als jezelf af en toe verwennen met een heerlijke beauty behandeling. Je voelt je direct een stuk beter en neemt echt even de tijd voor een ‘me-time’ momentje. Wereldsterren zijn al een tijdje op de hoogte van de kracht van een Buccal Facial. Deze gezichtsmassage waarbij spieren in de hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd volledig manueel worden gemasseerd, is het best bewaarde beautygeheim in Hollywood. Tot nu. De Amsterdamse boutique kliniek BLOY Institute voert de behandeling ook uit, maar dan op een unieke wijze. De behandeling wordt gerealiseerd met de producten van het exclusieve, anti-aging merk LABAREAU. Zo heeft je huid niet alleen profijt van de techniek, maar ook van de luxeproducten. 

Buccal Hollywood Facial: dé ontdekking van 2022 
Tijdens de 70 minuten durende Buccal Hollywood Facial van BLOY Institute worden de producten van LABAREAU met behulp van een zuurstofapparaat dieper de huid in gebracht. Dit geeft je huid een krachtige oxygen boost en creëert een mooie glow. De buccal massage is trending onder celebrities in Hollywood omdat het je gelaat vormt en je kaaklijn strakker maakt. Het bijzondere aan deze behandeling is dat je huid van binnenuit wordt gecontourd. Een Buccal Hollywood Facial vermindert daarnaast ook fijne lijntjes en rimpels in het gezicht, hals en rondom de neus- en lippenplooi. 

De unieke samensmelting met LABAREAU 
De luxe anti-aging producten van LABAREAU zorgen voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. De huid zal er gladder, voller en steviger uitzien én aanvoelen. Die belofte maakt het luxe skincare merk waar door de toevoeging van de meest hoogwaardige kwaliteit collageen én een nieuwe technologie. Deze is geformuleerd met krachtige, hoog geconcentreerde ingrediënten die de huid verjongen en de eigen anti-aging capaciteiten van de huid stimuleren. Door deze hoogstaande producten te combineren met dé gezichtsbehandeling van dit moment, ben je gegarandeerd van een treatment op het hoogste niveau. 
Kortom: The Buccal Hollywood Facial by LABAREAU van BLOY Institute word je beautyontdekking van 2022.  

Wil je ook een heerlijke behandeling bij BLOY Institute proberen? Breng dan eens een bezoekje aan de heerlijke boetiekkliniek in Amsterdam-Zuid.

Adres: Willemsparkweg 168, 1071 HT Amsterdam.
Openingstijden maandag t/m donderdag 09:00-20:45, vrijdag & zaterdag 09:00-18:00, zondag 10:00-18:00.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply