Het luxueuze Native Collagen Gel van G.M. Collin is na groot succes in Canada, nu ook in Nederland verkrijgbaar. Het merk bestaat al sinds 1957 en is dus al 65 jaar succesvol in huidverbetering. De reis begon met gerenommeerd dermatoloog Dr. Lapinet, die voorloper was met het gebruik van collageenkorrels bij slachtoffers met brandwonden. Waar alles in Canada is begonnen en G.M Collin vervolgens is uitgegroeid tot leider in huidverbeterende producten, breidt G.M. Collin deze expertises uit naar Europa. Reden genoeg om de Native Collagen Gel eens uit te proberen.

De Native Collagen Gel – de naam zegt het al– collageen: een essentieel eiwit, dat samen met Hydrolized Elastine en Oligopeptide-5, zorgt voor structuur, elasticiteit en stevigheid van de verschillende soorten bindweefsels. Oftewel, een onmisbaar drietal in je dagelijkse routine. Bovendien bestaat de gel uit een fijne textuur, die je moeiteloos aanbrengt op de huid en welke tevens een aangename geur en mooie glow achterlaat. Binnen no-time zie je zichtbaar resultaat. Bijna te mooi om waar te zijn, niet?

De hydraterende Native Collagen Gel is geschikt voor ieder huidtype en verschillende condities; voor elk wat wils. Zo is de gel geschikt als concentraat voor de droge huid of alleen voor de vette huid. En om jezelf echt even lekker in de watten te leggen, dient de Native Collagen Gel ook als verzorgend masker. Laat dat bad maar vol lopen, zet je favoriete afspeellijst op en gun jezelf wat quality-time.

Een state-of-the-art huidverbeteringsproduct, die niet mag ontbreken binnen je skincare routine. Maar hoe breng je de gel aan en in welke frequentie? Bij een vette huid: voor optimaal resultaat breng je 3 á 6 pompjes op een gereinigde huid aan. Verdeel dit gelijkmatig met lichte effleurage, niét masseren. De effleurage-techniek resulteert in een volledige absorptie in de huid. Bij een droge huid volg je dezelfde routine, maar is het van belang om na de Native Collagen Gel een voedende crème, zoals de Hydramucine Optimal Cream aan te brengen. Smeren maar!

Review – Zoals jullie inmiddels wel weten heb ik persoonlijk een zeer gevoelige en droge huid, ik was dan ook erg benieuwd wat de Native Collagen gel voor mijn huid zou doen. Ik heb het product getest in mijn hals en op mijn gezicht. Waar ik normaliter heel snel een reactie krijg op producten heb ik dit vanaf het begin bij de Native Collagen Gel helemaal niet gehad, écht heerlijk. De gel heb ik aangebracht met een pompje op het gezicht en een pompje in mijn hals. Het fijne is dat de gel de huid niet afsluit en heel goed hydrateert. Het resultaat is écht verbluffend, zoals gezegd bijna te mooi om waar te zijn. Mijn huid heeft er in ruim een jaar niet zo goed uit gezien als nu, de G.M. Collin Native Collagen gel ga ik dan ook benoemen tot mijn meest favoriete skincare producten allertijden (en dit is serieus niet overdreven). Het product valt wat mij betreft dan ook niet voor niets in de categorie luxe skincare producten. Voor een flesje van 50 ml betaal je €92,-, dit is vrij prijzig, máár ik moet echt zeggen dat ik dit bedrag met liefde betaal als ik kijk hoe fantastisch het resultaat voor mij is. Ik combineer de G.M. Collin Native Collagen gel ook niet nog met een extra laagje crème omdat dat voor mijn gevoel niet meer nodig is. Ik ben heel gelukkig met dit product en zou het ook zeker iedereen met een zeer gevoelige huid aanbevelen. De heerlijke skincare producten van G.M. Collin shop je dus vanaf nu in nederland via GM Collin.nl.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al ons beauty news van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply