Er gaat niets boven het voorjaar, het is zo heerlijk wanneer alles weer begint te bloeien en het langzaam ook weer een stukje warmer wordt. De tijd om je lente garderobe te voorschijn te halen, maar ook om op lifestyle gebied jezelf lekker te verwennen. Daarom delen wij een aantal lifestyle favorieten voor de lente van 2022 met je.

Lifestyle Favorite #1.Vier de lente met de Cuisinart Ice Cream & Gelato Professional
Heb je ooit wel eens je eigen ijs gemaakt? Waarschijnlijk is het antwoord nee, ijs maken is namelijk heel speciaal, al helemaal wanneer je dat vanuit je eigen keuken kunt doen. Met de Cuisinart Ice Cream & Gelato Professional is het nu mogelijk om thuis je eigen ijsdessert te maken. Welke dieetwens je ook hebt, alles is mogelijk, van vegan ijs tot ijs met glutenvrije ingrediënten, alles is mogelijk. Bovendien is een portie ijs al gemaakt in slechts 40 minuten, goed voor 1,5 liter van je favoriete ijs-recept. Een waanzinnig nieuw apparaat in je keuken dus, die er qua design ook nog eens heel mooi uit ziet.

Dankzij het professionele compressor systeem hoef je de kom niet vooraf in te vriezen, de ijsmachine werkt volautomatisch en is gebruiksvriendelijk. Bij de machine worden 2 robuuste mengspatels geleverd (één voor roomijs en één voor Italiaansijs). De Cuisinart Ice Cream & Gelato Professional is verkrijgbaar op Cuisinart.nl, adviesprijs €349,- (model ICE100E).

Lifestyle Favorite #2. Het BABOR Easter Egg 2022 – 14 ampullen om de huid te laten stralen
Het BABOR Easter Egg is er weer, zoals de echte BABOR fans wel weten pakt het merk ieder jaar met Pasen flink uit. Dit jaar vind bestaat het Paasei uit een 14-daagse ampullen-intensieve-kuur om je huid een flinke hydratatie boost te geven, het ontspant de gestresseerde huid en het geeft de huid een liftend effect.
Het ontwerp van het Paasei is super mooi en heeft een zeer luxe uitstraling door de rosé gouden details. Gun je, jezelf, je moeder of je vriendin een heerlijk luxe verwenmoment, het BABOR Paasei is online te bestellen op BABOR.nl en kost €46,90.

…Soon more lifestyle favorites on Your Daily Fashion News.com. Klik hier voor meer Lifestyle News.

Leave a Reply