In een tijd dat de mode-industrie weer in sneltreinvaart doordendert, is er een blijvende behoefte aan een moment van rust, inspiratie en reflectie. Zodoende keert Ever Evolving Talks by Calik Denim na twee jaar noodgedwongen afwezigheid op 19 april 2022 weer terug. De eerste post-COVID editie vindt als vanouds plaats in Theater Amsterdam. Verwacht net als bij eerdere edities weer een dag vol spannende panels en inspirerende keynotes.

Ever Evolving Talks by Calik Denim is in 2018 geïntroduceerd als platform waarbinnen de mode-industrie een dag in het jaar in alle rust en in een inspirerende omgeving na kan denken over de koers en het tempo van de industrie én waarin een blik op de toekomst wordt geworpen. Bij de eerste edities van het live platform waren ca. 400 gasten vanuit de hele wereld aanwezig. Samen met een selectie van geweldige sprekers zijn de Ever Evolving Talks by Calik Denim een groot succes gebleken.

De ingrediënten zijn anno 2022 hetzelfde gebleven, maar door de COVID-pandemie is de (mode)wereld voorgoed veranderd. Hoe moeten we daar onze strategieën en merken op aanpassen? Hoe zorgen we ervoor dat we op duurzame manier de toekomst in kunnen? Hoe verkennen we nieuwe kansen en uitdagingen en hoe gaan we om met nieuwe technologie, nieuwe doelgroepen en nieuwe kanalen die zijn ontstaan? Laat je in één dag bijpraten en inspireren door de door Ever Evolving Talks by Calik Denim geselecteerde sprekers uit verschillende wereldwijde disciplines en belangrijke spelers uit de hedendaagse modewereld.

De 2022 editie heeft een heel boeiend programma, met onder andere panels en keynotes over:

  • Consumenten gedrag – Hoe moeten merken reageren gezien de digitale veranderingen m.b.t. Web 3.0, Metaverse, NFT? Omgang met Gen Z?
  • Klimaatverandering en biodiversiteit – Hoe ziet een duurzame toekomst eruit? De toekomst van retail in een postpandemische wereld?

Het uitgebreide programma van de middag en avond vind je hier.

De Ever Evolving Talks vinden plaats op dinsdag 19 april 2022 van 15:30 – 23:00 in Theater Amsterdam. Registreer je nu voor de Ever Evolving Talks via deze link.

Over Calik Denim:
Calik Denim is een premium denim producent met Turkije als uitvalsbasis. Calik Denim werkt samen met merken en bedrijven wereldwijd, zoals PVH, Diesel, Armani, Acne, H&M, Zara, Jack & Jones, Calvin Klein, 7 for All Mankind, Parker Smith, Gerry Weber en veel meer.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al onze fashion musthaves artikelen van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply