Zoals jullie weten ben ik een enorme fan van het luxe skincare merk G.M. Collin! Het merk is pas enkele maanden verkrijgbaar in Nederland en ik kan alleen maar hopen dat het nog heel veel jaren blijft. Eerder schreef ik over de Native Collagen Gel waar ik een enorme fan van ben. Dit keer kreeg ik de kans om de City D-Tox Eye Contour Gel uit te proberen.

G.M. Collin – City D-Tox Eye Contour Gel, 15 ml
Geformuleerd met een innovatieve synergie van Citystem™, Filmexel® en een specifieke mix van peptiden, biedt deze ultrafrisse oogcontourgel de ultieme oplossing tegen vervuiling. Een unieke metalen applicator geeft een onmiddellijk verfrissend en verkoelend gevoel geeft. Deze gel: Vermindert de verschijning van schade veroorzaakt door stress, vervuiling en vermoeidheid. Vermindert het uiterlijk van donkere kringen, wallen en het verschijnen van expressielijnen. Prijs €62,95

Review – Net als de Native Collagen Gel van G.M. Collin heeft de City D-Tox Eye contour gel mij ook enorm weten te verrassen. De gel komt in een kleine tube met een metalen applicator, dit zorgt direct al voor een verkoelend en verfrissend effect bij het aanbrengen. De gel vult zoals het beloofd de fijne lijntjes perfect op. Het product dringt snel en goed door in de huid en kan ideaal dienen als basis onder je make-up bijvoorbeeld. Maar eerlijk gezegd is na het gebruik van de producten van G.M. Collin make-up niet eens meer nodig. De huid straalt dusdanig dat je meer dan zelfverzekerd je natuurlijke gezicht kunt laten zien. Tot slot, vind ik het van belang te benoemen dat mijn zeer gevoelige huidje goed tegen het product kan, wat lang niet bij alle skincare producten het geval is. De City D-Tox Eye Contour gel is dan ook een hele fijne aanvulling op mijn dagelijkse skincare routine.

G.M. Collin is verkrijgbaar via de officiele webshop.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al ons beauty news van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply