Wist je dat het luxueuze Balmain Hair Couture (onderdeel van het welbekende modehuis Balmain Paris) haar oorsprong als haarmerk kent in Nederland? Met de Limited Edition Summer Blonde set ervaar je dus het gevoel van ultieme Parijse luxe mét Nederlandse roots!

De Limited Edition Summer Blond Set is een speciale verzorging voor hightlights en blond haar. De producten verhelderen en corrigeren koperachtige en gele verkleuringen voor een stralende en levendige kleur. Inclusief:

  • Illuminating Shampoo White Pearl (200 ml)
  • Illuminating Mask White Pearl (200 ml)
  • Ash Toner (200 ml)

Review – Limited Edition Summer Blonde Set van Balmain Hair Couture
Eerlijk is eerlijk, toen ik deze Summer Blonde Set ontving kon ik niet wachten om de producten uit te proberen. Zeker omdat ik Balmain Hair Couture van naam al jaren ken, maar ik er nog nooit een product van had geprobeerd. Mijn eerste indruk van de set was voornamelijk de luxe en moderne uitstraling die deze set heeft, een snoepje voor het oog! Toen ik de producten ging testen werd ik echter nog blijer, in eerste instantie alleen al door de heerlijke frisse maar niet overheersende geur van zowel de shampoo, het masker en de ash toner. Ik gaf mijn haar de ultieme treatment in de drie stappen van deze set.

  • Als eerste bracht ik de shampoo aan, deze liet in vervolgens circa 3 minuten intrekken en spoelde ik daarna uit met veel water.
  • Vervolgens maakte ik mijn haar handdoek droog en bracht ik een fijne hoeveelheid aan van het masker, dit deed ik over mijn hele haarlengte behalve direct op mijn roots. Het masker liet ik ongeveer 15 minuten in mijn haar intrekken. Ook het masker spoelde ik daarna uit met veel water.
  • Tot slot maakte ik mijn haar opnieuw handdoek droog en bracht ik op ca. 20 cm afstand ca. 5 à 7 sprays aan van de ash toner over de hele lengte van mijn haar.

Et voilà, mijn luxe hair treatment was klaar! Alleen al van het proces heb ik genoten, het voelde echt even als een ‘me time’ momentje. Het resultaat? Prachtige asblonde lokken, zonder gelige gloed! Zelf highlight ik mijn haar om de paar maanden, met deze haircare set breng je nét die koele ondertoon aan in je blonde haar, ik ben heel tevreden met het eindresultaat.

De Balmain Hair Couture Limited Edition Summer Blonde Set SS22 is alleen deze zomer verkrijgbaar en shop je voor €83,- exclusief via Boutique retailers, erkende salons en de Balmain Hair Couture e-boutique: www.balmainhair.com

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al ons beauty news van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply