Het in Los Angeles gevestigde internationale lifestyle merk Rails heeft een nieuwe winkel geopend in Amsterdam, de vierde internationale locatie. De boetiek heeft naast de mooie collecties van Rails ook een prachtige interieur. Een plek waar iedere fashion en lifestyle liefhebster haar hart kan ophalen.

De nieuwe winkel is gelegen in het hart van Amsterdam op de Runstraat, een van de trendy “Negen Straatjes” van de stad die bekend staat om zijn authentieke winkels en cafés. De ruimte van 112 vierkante meter weerspiegelt de relaxte Californische esthetiek van het merk, gecombineerd met verfijnde Europese sferen. De winkel heeft een minimalistisch kleurenpalet, houten details, een weelderig landschap en vintage textiel door de hele ruimte. Klanten kunnen het volledige dames- en herenassortiment van Rails shoppen en genieten van een kopje koffie op de patio, terwijl ze zich onderdompelen in de Zuid-Californische levensstijl van het merk.

Jeff Abrams, oprichter en creatief directeur van Rails: “We hebben Amsterdam altijd gezien als een belangrijk onderdeel van onze internationale expansie. De stad is een van de belangrijkste modehoofdsteden van Europa, en we hebben al een trouwe klantenkring opgebouwd via ons handelsnetwerk in de regio. Onze winkel bevindt zich in een van de beste straten van de stad, en zal voor ons een geweldige kans zijn om onze merkervaring direct met de lokale klant te delen.”

Met flagship stores reeds geopend in New York, San Francisco, Londen, en Parijs, is Rails van plan om extra locaties te openen in 2022, zowel binnen als buiten Europa.

Een sneakpreview van de Rails store zie je hieronder, een must go om te shoppen in deze heerlijke zomermaanden.

Adres: 18 Runstraat,1016 GK, Amsterdam, NL
Openingstijden winkel: Maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur,
Zondag van 12u tot 18u

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al ons beauty news van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply