Wellicht heb je de foto’s weleens voorbij zien komen op de Daily Mail; Justin Bieber die met zijn vrouw op een legergroene SUPER73 door de straten van Beverly Hills rijdt. Wat nu als die sterrenstatus voor jou ook binnen handbereik is? Justin Bieber moet je erbij denken, maar die elektrische e-bike van SUPER73 staat vanaf nu ook in Nederland op je te wachten. Het Amerikaanse lifestylemerk, opgericht in 2016, is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest herkenbare merken voor elektrische voertuigen ter wereld en is ook in Nederland te koop.

Geïnspireerd door de kleine jaren ‘70 motorfietsen uit Zuid-Californië, bouwden de oprichters van SUPER73 hun eerste model met de hand. Hun liefde voor de vintage inspired-motorfiets werd massaal gedeeld en in korte tijd wist het Californische merk een loyale groep liefhebbers aan zich te binden. In de afgelopen vijf jaar bracht het merk verschillende modellen uit, maar bleef het altijd trouw aan de robuuste uitstraling.

Alle edities worden geleverd met het standaard 615 wattuur batterijpakket. Daarnaast kun je ook alle SUPER73-zadels verlengen. Dat maakt de e-bike niet alleen geschikt voor avonturiers of weekendrijders, maar ook voor gezinnen die gebruik willen maken van de hippe, betaalbare en milieuvriendelijke e-motorfietsen. De prijzen variëren tussen €1599 tot 4599,-.

www.eu.super73.com

…Soon more lifestyle favorites on Your Daily Fashion News.com. Klik hier voor meer Lifestyle News.

Leave a Reply